avatar
By Grandes Villas SL

Published:

avatar Grandes Villas SL 4 years ago

De reis naar de Costa Tropical vanuit Granada is een ervaring. Sierra Nevada en bergachtige kusten wachten op je!

Published:

De Costa Tropical met zijn unieke kuststeden Salobreña, Almuñécar en La Herradura heeft een moderne infrastructuur en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg (meestal weinig verkeer).

Malaga luchthaven

In het westen loopt de snelweg A7 langs de romantische kust van de Costa del Sol (provincie Málaga), die aanvankelijk vlak en toenemend bergachtig is naarmate u de nog ongerepte Costa Tropical nadert. Veel drukke toeristische plaatsen zoals Torre Del Mar, Torrox de la Costa en Nerja (Balkon van Europa) nodigen u uit om een ​​korte stop te maken langs de route.

Granada luchthaven

Komend vanuit het noorden leidt de snelweg A44 (Granada) u rechtstreeks door de majestueuze Sierra Nevada met zijn toppen van meer dan 3000 m hoog, die in de winter met sneeuw bedekt zijn. Het is niet ongewoon om een ​​paar windsurfers te ontdekken in een van de stuwmeren langs de route. Het droge en steile landschap van Granada met zijn olijfgaarden heeft vele bezoekers voor altijd geboeid. Temeer omdat ze de lokale flamencomuziek hoorden en de Andalusische keuken probeerden.

Je kunt landen in Malaga of Granada. In ieder geval biedt de route naar je reisbestemming (Costa Tropical) al geweldige landschappen die fundamenteel verschillen van degene die je gewend bent. Het prachtige uitzicht vanuit de autoruit is slechts een voorbode van wat u te wachten staat in uw vakantievilla met een privézwembad en eindeloos uitzicht op zee.
Hablan de nosotros